Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon werkt aan een wetsvoorstel om een aantal politietaken over te hevelen naar de private sector. Is het een goed idee om de veiligheid in handen te geven van bedrijven?

De stille opkomst van de private bewaker - De Standaard1 copyDe stille opkomst van de private bewaker - De Standaard2 copyDe stille opkomst van de private bewaker - De Standaard3 copyDe stille opkomst van de private bewaker - De Standaard4 copyDe stille opkomst van de private bewaker - De Standaard5 copy


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: